Om Oss

På Hillmann's Gård bor vi: Sylvia och Finn Hillmann med våra bruna labradorer Dexter och Douglas, vår katt Smillan samt några gutefår, fjällnära kor, höns och Linderödsgrisar. Vi träffades 2015, gifte oss 2016 och nu går vår gemensamma dröm i uppfyllelse när vi köpt denna underbara gård i Språxhult. Här vill vi skapa oss ett gemensamt hem där vi har nära tlll naturen och har plats att ha våra djur.

Jag, Sylvia, är född och uppvixen i Stockholm men har bott i södra delen av Sverige sedan 2000 och i Markaryd sedan 2013. Jag har en bakgrund som molekylärbiolog men har sedan flera år känt att jag vill prova på att arbeta med något helt annat. 2016 sedan tog jag steget och sökte mig till en utbildning för att sadla om till att bli trädgårdsanläggare och stormtrivs med mitt nya yrke.

Finn är från Danmark men har bott i Sverige sedan 2005 och den mesta tiden i Skåne. Finn har arbetat som arbetsledare på betongfabrik utanför Köpenhamn i 23 år, men arbetar nu med att köra lastbil som ger oss mer tid tillsammans. 

Vi är livsnjutare och tycker mycket om att laga mat tillsammans och njuta av ett gott glas vin. När vi är lediga går vi långa turer i skogen med Dexter och Douglas och på semestern åker vi gärna iväg och vandrar på andra platser.

Vi hoppas att vi ska trivas med oss på gården! 

Välkomna!